Uncategorized

Mami, tati, unde mergem azi? – 27-30 iunie – București

Dragi părinți, iată-ne ajunși la finalul primei luni de vară, suportând cu greu temperaturile ridicate. Profit așadar să vă invit să vă răcoriți în curtea unuia dintre cele mai noi locuri de joacă din centrul capitalei, Cuib de joacă, unde sâmbătă are loc un Pool Party, cu variate activități, printre care și un atelier de lectură și creație, unde alături de Adina de la Atelierul de păpădii, voi citi copiilor una dintre cărțile preferate ale Irinei: Pete Motanul și pizza perfectă.

Și pentru că am simțit pe propria piele ce înseamnă să petreci timp afară și țânțarii să nu te ierte absolut deloc, noi vo avea la îndemână stickul Flint Med cu gel calmant după înțepături de insecte, util inclusiv în vacanță, pentru că e eficient chiar și în calmarea iritațiilor cauzate de contactul cu meduze sau cu urzici. Conține ingrediente valoroase din plante: pătlagină, mușetel, coada șoricelului și margaretă, e potrivit și pentru copiii de peste 1 an, iar datorită dimensiunii sale reduse, își găsește lejer locul în orice geantă. Iar până la finalul lunii îl găsiți la preț redus pe BebeTei.

(Lista “Mami, tati, unde mergem azi?” este susținută săptămânal de câte o gamă din portofoliul Superfood, unul din primii importatori de produse pentru copii din România.)

Nu uitați că fiecare punct are în spate un link ce fie vă va ajuta să achizitionaţi bilete, fie vă duce către o pagină de contact ori cu mai multe detalii, pentru a face rezervări. Pentru a evita timpul pierdut sau dezamăgirea copiilor, insist să verificaţi întotdeauna cu locaţiile disponibilitatea lor înainte de a pleca de acasă!

Vă amintesc că pe pagina de instagram găsiţi experienţele noastre personale şi crâmpeie din viaţa de părinte de Bucureşti și tot acolo răspund cel mai prompt la orice solicitare.

Sper să alegeţi cele mai potrivite activităţi pentru voi şi copiii voştri şi să reveniţi cu feedback. Eu vă mulţumesc pentru răbdarea de a parcurge această lungă listă şi vă amintesc că în meniu aveţi o căsuţă unde vă puteţi abona (dacă n-ați făcut-o deja), astfel încât să primiţi un mail de îndată ce următoarea listă va fi publicată.

Iar dacă această iniţiativă personală aduce un plus de valoare în vieţile voastre şi simţiţi să contribuiţi într-un fel, apăsaţi cu încredere pe butonul de Buy me a coffee, care vă va duce pe un site unde îmi puteţi dona valoarea unei cafele.

Weekend cu magie!