Uncategorized

Mami, tati, unde mergem azi? – 20-23 iunie – București

Dragi părinți, a venit vacanța, cu trenul din Franța! Și la fix s-a potrivit cu a serba printr-un weekend prelungit! Dacă rămâneți totuși în București, găsiți mai jos multe idei faine, atât la adăpostul aerului condiționat, cât și în aer liber 😊 Eu marchez bucuria vacanței mari prin cântec, participând la Maratonul Muzical alături de Claudia de la Șezătoarea Muzicală, sâmbătă, în 5 locații din București, de unde voi transmite live pe instagram, pentru a vă arăta la cald care e vibe-ul în sectoarele 1, 2, 3 și 4 😊

Toți copiii care vor participa la aceste șezători vor primi din partea noastră o gustare Organix. Mi se par ideale în aceste zile caniculare, când poate nu vrem să stăm lângă aragaz, dar și la drum, când e de dorit să avem variante cât mai simple și comode la îndemână. Oferind o gustare Organix , vă asigurați că cei mici primesc un aliment sănătos, organic, fără sare sau zahăr adăugate, fără aditivi sau alte lucruri care nu au ce căuta în alimentația unui copilaș. Mai mult decât atât, fiecare produs Organix este dezvoltat de așa manieră încât o porție are sub 100kcal, lucru excelent pentru controlul alimentației copilului. Iar pe Bebetei, întreaga gamă e acum la reducere.

(Lista “Mami, tati, unde mergem azi?” este susținută săptămânal de câte o gamă din portofoliul Superfood, unul din primii importatori de produse pentru copii din România.)

Nu uitați că fiecare punct are în spate un link ce fie vă va ajuta să achizitionaţi bilete, fie vă duce către o pagină de contact ori cu mai multe detalii, pentru a face rezervări. Pentru a evita timpul pierdut sau dezamăgirea copiilor, insist să verificaţi întotdeauna cu locaţiile disponibilitatea lor înainte de a pleca de acasă!

Vă amintesc că pe pagina de instagram găsiţi experienţele noastre personale şi crâmpeie din viaţa de părinte de Bucureşti și tot acolo răspund cel mai prompt la orice solicitare.

Sper să alegeţi cele mai potrivite activităţi pentru voi şi copiii voştri şi să reveniţi cu feedback. Eu vă mulţumesc pentru răbdarea de a parcurge această luungă listă şi vă amintesc că în meniu aveţi o căsuţă unde vă puteţi abona (dacă n-ați făcut-o deja), astfel încât să primiţi un mail de îndată ce următoarea listă va fi publicată.

Iar dacă această iniţiativă personală aduce un plus de valoare în vieţile voastre şi simţiţi să contribuiţi într-un fel, apăsaţi cu încredere pe butonul de Buy me a coffee, care vă va duce pe un site unde îmi puteţi dona valoarea unei cafele.

Weekend cu magie!