Uncategorized

Mami, tati, unde mergem de 1 iunie? – 30 mai – 2 iunie – București

Dragi părinți, de peste o săptămână, cea mai frecventă întrebare pe care am primit-o a fost: „Sorina, unde mergem de 1 iunie?” Uite că a venit și răspunsul 😊 Eu vă invit totuși să vă uitați și la zilele care nu sunt 1 iunie, pentru că mulți organizatori și-au dat seama că nu putem fi toți peste tot în aceeași zi, așa că au făcut și before, și after party de Ziua Copilului 😊

Formatul de săptămâna aceasta e ușor diferit. Găsiți în primul rând activitățile și evenimentele speciale de 1 iunie (pentru că acelea ard cel mai tare), pe care am decis să le grupez pe sectoare. Faptul că erau multe evenimente potrivite pentru mai multe categorii de vârstă plus faptul că cea mai arzătoare dorință a voastră era și este legată de proximitatea față de locuință au condus la acest format și sunt tare curioasă cum vi se pare.

Apoi găsiți gruparea clasică, pe cele 3 grupe de vârste (0-3 ani, 3-6 ani și 6 ani+), pentru toate zilele acestui sfârșit de săptămână. Aici, veți găsi din nou ziua de 1 iunie aici, cu idei clasice unei zile de sâmbătă, fără legătură cu Ziua Copilului (asta ca să înțelegeți diferența versus primele sugestii).

Cum abia azi i-am povestit și eu fetiței mele care e treaba cu Ziua tuturor copiilor, evident că prima ei întrebare a fost: „Adică mai multe torturi?” 😊 Așa că profit de replica ei ca să vă aduc aminte că e clar că zilele acestea se va depăși porția de dulce și pe unde se poate, ar fi bine să fiți pregătiți cu alternative. Una dintre ele ar fi acadelele Miradent XYLIPOP, cu gust răcoritor de fructe (căpșune, banane sau afine). Sunt acadele fără zahăr, îndulcite 100% cu xilitol natural, pentru copii începând cu vârsta de 3 ani și adulți. O acadea are cel mult 13 kcal, datorită proprietăților anticarie ale Xilitolului, ajută și la prevenția dentară, iar în plus, conțin și lactat de calciu, care favorizează consolidarea smalțului dentar. Deci total altă ligă versus clasicele bomboane. Se găsesc în farmacii, în Carrefour la raionul de dulciuri, în DM, în locatiile Bebetei, în hiper-farmaciile Dr. Max si nu sunt deloc scumpe. De exemplu, în Bebetei costă 4 lei.

(Lista “Mami, tati, unde mergem azi?” este susținută săptămânal de câte o gamă din portofoliul Superfood, unul din primii importatori de produse pentru copii din România.)

Nu uitați că fiecare punct are în spate un link ce fie vă va ajuta să achizitionaţi bilete, fie vă duce către o pagină de contact ori cu mai multe detalii, pentru a face rezervări. Pentru a evita timpul pierdut sau dezamăgirea copiilor, insist să verificaţi întotdeauna cu locaţiile disponibilitatea lor înainte de a pleca de acasă!

Vă amintesc că pe pagina de instagram găsiţi experienţele noastre personale şi crâmpeie din viaţa de părinte de Bucureşti și tot acolo răspund cel mai prompt la orice solicitare.

1 Iunie – Ziua Copilului

Sper să alegeţi cele mai potrivite activităţi pentru voi şi copiii voştri şi să reveniţi cu feedback. Eu vă mulţumesc pentru răbdarea de a parcurge această luungă listă şi vă amintesc că în meniu aveţi o căsuţă unde vă puteţi abona (dacă n-ați făcut-o deja), astfel încât să primiţi un mail de îndată ce următoarea listă va fi publicată.

Iar dacă această iniţiativă personală aduce un plus de valoare în vieţile voastre şi simţiţi să contribuiţi într-un fel, apăsaţi cu încredere pe butonul de Buy me a coffee, care vă va duce pe un site unde îmi puteţi dona valoarea unei cafele.

Weekend cu magie!